Ik stel me even voor...

Mijn naam is Kelly Debusschere. Ik ben 28 jaar en woon in Wolvertem, samen met mijn man en hond. Ik ben ergotherapeut in hart en nieren. Ik werkte enkele jaren bij de mutualiteit in kader van het Vlaams agentschap voor personen met een handicap. Hier adviseerde ik hulpmiddelen en woningaanpassingen voor personen met een fysieke beperking zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Nadien veranderde ik van werk om de combinatie met opnieuw studeren mogelijk te maken. Ik werkte in een woonvoorziening voor personen met een matige tot ernstige mentale handicap. Nadat ik afgestudeerd was als functional trainer, zocht ik een nieuwe halftijdse job met vaste uren. Nu mag ik, als ergotherapeut bij de Brailleliga vzw, mensen met visuele moeilijkheden adviseren op vlak van technische hulpmiddelen. Geweldig dat ik zowel in hoofd-als bijberoep mensen mag helpen naar meer zelfstandigheid en geluk!

Zelf ben ik zeer graag sportief bezig. Van jongs af aan zat ik in de  atletiekvereniging en deed ik aan zwemmen, nadien schakelde ik over naar triathlon. Nu ga ik naar de fitness en zwem, loop en fiets ik nog af en toe. Bewegen geeft me dagelijks een energieboost en houdt me gezond.

Als ergotherapeut werk ik vaak met personen die belemmerd worden in hun mogelijkheden tot bewegen. Fysieke problemen zoals knie-of rugproblemen, sensorische of neurologische klachten,... maken het moeilijk om te sporten. Ook mentale moeilijkheden zoals het gemoed, de motivatie, het energieniveau,... vormen een mogelijke belemmering. Toch merk ik op dat bewegen, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften, een meerwaarde is voor iedereen! Hopelijk denken jullie er ook zo over.

 
 

Studieachtergrond

Diploma's en certificaten

  • Se-n-se Leefgroepenwerking 2011-2012

  • Bachelor Ergotherapie 2012 -2015

  • Postgraduaat Functional trainer 2019

Bijscholingen en vormingen

  • Hulpmiddelendeskundige VAPH

  • Specifieke opleidingen hulpmiddelen en aanpassingen: Modem, CARA, Thuiszorgwinkel, Hospidex,...

  • Begeleiding van kinderen en volwassenen met een visuele en/of meervoudige beperking

  • Pilates mat 2020

Kelly Debusschere

Barbierstraat 59

1861 Wolvertem

beweegzondergrenzen@gmail.com

0475/22.00.01

Rekeningnr: BE69 7340 4832 2678

Ondernemingsnr: BE07 4594 8905

Rizivnr: 6-51635-11-650 

©2019 by Beweegzondergrenzen. Proudly created with Wix.com