Personal training

Het belang van goede begeleiding

 

Bewegen zonder pijn of zelf 'kunnen ' bewegen is belangrijk om de activiteiten van je dagelijks leven te blijven uitvoeren. Bewegen geeft energie om taken op te nemen thuis en op het werk, om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten, om mensen te leren kennen,... Als bewegen moeilijk gaat, vallen er dus heel wat activiteiten weg en wordt de zelfstandigheid beperkt. Dit brengt doorgaans een ongelukkig gevoel met zich mee.

Vaak probeer je op eigen houtje meer te gaan bewegen. Blessures, pijn of het niet bereiken van het gewenste resultaat zorgen soms voor het vroegtijdig opgeven. Met een juiste begeleiding, volledig aangepast aan jouw behoeften, zullen duidelijke resultaten volgen. 

Als je reeds gerevalideerd hebt bij een kinesitherapeut is het een uitdaging om het geleerde ook om te zetten in het dagelijks leven. Ook daarbij is een goede begeleiding van nut.

Als klant sta je steeds centraal

 

Bij mij kan werkelijk  iedereen met of zonder fysieke klachten terecht, enkele voorbeelden van fysieke klachten: vermoeidheid, heupinstabiliteit, rugklachten, overgewicht, gewrichtsklachten (oa artrose, knieblessures,...), NAH, parkinson, amputaties, visuele moeilijkheden, degeneratieve aandoeningen,...

Er is een uitgebreide kennismaking alvorens een trainingsschema op te stellen. Wekelijks wordt er samen met mij getraind en wordt dit schema geëvalueerd alvorens huiswerkopdrachten mee te geven. Doelen van de training worden volledig door jou bepaald:  houding verbeteren, pijnklachten verminderen, meer spierkracht ontwikkelen, uithoudingsvermogen verbeteren,...

Opties

 

Een individueel traject bestaat minimaal uit 1 maand.  Om een meer zichtbaar resultaat te zien, raad ik aan het traject van 3 maand te doorlopen. Op die manier kan echt gewerkt worden op de doelen en is de verbetering na het traject zo groot mogelijk. Een traject bevat volgende begeleidingen:

 • invullen intake

 • kennismakingsgesprek en doelstellingen

 • screening 

 • trainingsschema en bespreking

 • 1 x week face tot face training 

 • 2 x week huiswerkopdracht

 • 1 x maand evaluatie en opvolging

Er is ook mogelijkheid tot smallgrouptraining. Hierbij deel je de prijs van de begeleidingen door maximaal 4 personen. Om een effectieve training te voorzien is het belangrijke dat de deelnemers eenzelfde doel hebben. Je kan zelf een smallgroup opstellen (collega's, vrienden, familie,...) of ik kan indien mogelijk een voorstel doen vanuit mijn geïnteresseerde individuele cliënten. Deze trainingen bevatten ook alle bovenstaande elementen.

Hierbij de prijzen:

Prijzen
 • 1 maand individueel:  180 euro (45 euro per week voor alle begeleidingen)

 • 3 maanden individueel: 480 euro (40 euro per week voor alle begeleidingen)

 • 1 maand smallgroup: 280 euro (70 euro per week voor alle begeleidingen/ 2 tot 4 personen)

 • 3 maand smallgroup: 780 euro (65 euro per week voor alle begeleidingen/ 2 tot 4 personen)

Afspraak vindt  plaats op mijn praktijkadres. Het is mogelijk om afspraak op je eigen locatie te laten doorgaan. Indien meer dan 10km van mijn praktijkadres: 50cent/km

Afspraak maken voor indivduele training of smallgroup

 

Vul de intake in en ik neem binnen de 3 werkdagen contact met jou op.

survey-2316468_1280_edited.png

Kelly Debusschere

Barbierstraat 59

1861 Wolvertem

beweegzondergrenzen@gmail.com

0475/22.00.01

Rekeningnr: BE69 7340 4832 2678

Ondernemingsnr: BE07 4594 8905

Rizivnr: 6-51635-11-650 

©2019 by Beweegzondergrenzen. Proudly created with Wix.com