Foto: Swiss bal en matje in het Nerompark met een opkomende zon.Foto: Swiss bal en matje in het Nerompark met een opkomende zon.

Bootcamp

60min full body workout in de buitenlucht

  • 10 euro
  • Neromhof, einde van de Paardenweidestraat Wolvertem

Beschrijving van de dienst

In de bootcamples zal er naast kracht ook cardio aangeboden worden. De krachtoefeningen worden uitgevoerd met gewichten, maar ook andere materialen komen aan bod, zoals ballen, TRX, rekkers,... Deze bieden extra afwisseling en uitdaging! Samenwerken en competitie zorgen voor een grote verscheidenheid in oefeningen. Elke les zal er dus anders uitzien. Plezier maken tijdens het sporten staat centraal. Het voordeel van deze lessen is, dat de oefeningen gemakkelijk aan je niveau aanpasbaar zijn. Geen nood dus als je echt een beginner bent of een meer gedreven sporter. Als je gemakkelijk last hebt van je gewrichten en/of reeds pijnklachten ervaart, neem dan op voorhand zeker contact op om zeker te zijn dat deze vorm van sporten iets voor jou is. Twijfel je nog? Geen nood, ik begeleid je tijdens deze sessies van begin tot eind. Indien je op voorhand vragen hebt, mag je zeker en vast contact opnemen.

Annuleringsbeleid

Graag ten laatste 2 uur voor de aanvang van de les in te schrijven of opnieuw uit te schrijven. Zo heb ik een duidelijk beeld van hoeveel deelnemers aanwezig zijn. Indien je toch nog graag wil meedoen of toch niet kan komen, neem dan telefonisch contact met me op. Je kan je inschrijving via je login verplaatsen naar een andere dag.

Contactgegevens